Zomerbar wordt winterbar in Beringen door slechte weer met glühwein, jenever en terrasverwarming - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2024年6月21日金曜日

Zomerbar wordt winterbar in Beringen door slechte weer met glühwein, jenever en terrasverwarming - VRT.be

De zomerbar van Blueberry Fields in Beringen opent als winterbar wegens het slechte weer. Met glühwein, jenever, schapenvellen en terrasverwarmers wil Bar Blue het kille gevoel van de regen tegengaan.

Het mooie weer laat lang op zich wachten en dat gooit de planning van de zomerbars in de war. Ook de zomerbar van Blueberry Fields in Koersel (Beringen) kan niet rekenen op goed weer voor hun opening vandaag. "Dan maar in winterthema", klinkt het bij uitbaatster Sara Goossens.

"We hebben het slechte weer omarmd. Ook ons thema blijft overeind staan, want ons concept met bosbessen kan ook toegepast worden in de winter. Zo zal er glühwein en jenever met blauwe bessensmaak zijn."

"De bar wordt ook ingekleed als winterbar. Denk aan kerstmarktsfeer, maar dan in juni. Met lichtjes, vuurtjes, schapenvellen en terrasverwarmers wordt het erg gezellig. De temperatuur valt gelukkig wel mee, maar zo gaan we toch het kille gevoel van de regen tegen."

Voor wie toch gewoon een zomers drankje wil drinken, is er ook goed nieuws. "Onze bosbessencocktails zullen zeker ook te koop zijn. Vanaf volgend weekend wordt er ook beter weer voorspeld, dus ik hoop dat de zomer dan vertrokken is. Er komen dan ook nieuwe cocktails bij en vanaf juli zal er een foodtruck zijn."

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiZ2h0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyNC8wNi8yMC96b21lcmJhci13b3JkdC13aW50ZXJiYXItaW4tYmVyaW5nZW4tZ2x1ZWh3ZWluLWplbmV2ZXItZW4tdGVyci_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿