Rammstein Oostende: politie roept op: 'Kom met… - Focus en WTV - Crune Blogs

Latest

2024年6月27日木曜日

Rammstein Oostende: politie roept op: 'Kom met… - Focus en WTV

De Duitse metalband komt voor de tweede keer naar Oostende. Ook in 2022 traden ze op in de kuststad. Om alles veilig en vlot te laten verlopen zijn extra verkeersmaatregelen van kracht.

Naast het concert moet ook het gewone leven doorgaan. Wat blijkt: heel wat mensen komen van niet zo ver.

"We zien bij de ticketverkoop dat een kwart van de mensen uit West-Vlaanderen komt", zegt Eline Goeminne van de Politie Oostende." Dus: kom met het openbaar vervoer. De zon schijnt, er zijn extra treinen en extra bussen en trams. En twee extra grote fietsenstallingen met 6000 plaatsen."

Met zoveel volk kan het straks druk worden op de verschillende invalswegen. Politie Oostende onderstreept dat de Torhoutsesteenweg richting Gistel vanaf de Rolbaanstraat zal afgesloten zijn vanaf 16 uur. De winkels blijven wel bereikbaar.

Ook de Duinkerkseweg is dicht.

Op de E40 kan het druk worden tussen Jabbeke en Middelkerke, gezien de afritten Jabbeke, Gistel en Middelkerke dienen om de betalende reservatieparkings bij het concertterrein te bereiken. Weet: het is zinloos om naar die parkings te rijden als je geen reservatie hebt gemaakt, zegt de politie.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiYGh0dHBzOi8vZm9jdXMtd3R2LmJlL25pZXV3cy9yYW1tc3RlaW4taW4tb29zdGVuZGUtdmVya2VlcnNtYWF0cmVnZWxlbi1pbi1idXVydC1wYXJrLW5pZXV3ZS1rb2Vyc9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿