Ontvoerd, gefolterd, vermoord en gedumpt in riool: zitten filmster en zijn entourage achter gruwelijke moord op een van zijn fans? - Het Nieuwsblad - Crune Blogs

Latest

2024年6月23日日曜日

Ontvoerd, gefolterd, vermoord en gedumpt in riool: zitten filmster en zijn entourage achter gruwelijke moord op een van zijn fans? - Het Nieuwsblad

Het lijkt wel de plot van een film, wat zich in het zuiden van India aan het afspelen is. Tien dagen al zit Darshan Thoogudeepa, een 47-jarige filmster met een grote aanhang en een aanzienlijk vermogen, er in de gevangenis. Maar hij is niet alleen: 16 andere mensen werden samen met hem van hun vrijheid beroofd door de politie. Zij worden onder andere verdacht van moord, ontvoering, vernietiging van bewijsmateriaal en criminele samenzwering.

(Lees verder onder de tweet)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Allemaal nadat het lichaam van een 33-jarige fan van de acteur, Renukaswamy, levenloos gevonden werd in een rioolput. Die was “op een heel brutale en barbaarse manier vermoord”, zo zei B Dayananda, politiecommissaris in Bengaluru, eerder deze week. “Het is een gruwelijke misdaad die op een gruwelijke manier is gepleegd.”

Ongepaste berichten

Volgens de politie was Darshan Thoogudeepa woedend geworden op de fan, die voor een farmaceutisch bedrijf of een apotheek werkte, omdat die ongepaste berichten op sociale media had gestuurd naar Pavithra Gowda. Dat is een actrice die beschouwd wordt als het liefje van de steracteur, al is dat nooit officieel gemaakt. Ze is een van de 17 mensen die opgepakt werden in verband met de moord. Renukaswamy zou haar verweten hebben ruzie veroorzaakt te hebben tussen de acteur en zijn vrouw en daarna ook nog ongepaste foto’s van zichzelf naar haar gestuurd hebben.

Na die berichten zou Thoogudeepa een plan gesmeed hebben om de man om het leven te brengen. Zo zou hij samen met de andere verdachten, allemaal leden van zijn fanclub, de fan ontvoerd, gefolterd en vervolgens vermoord hebben. De acteur zelf zou zich niet onbetuigd gelaten hebben tijdens die moord. Dat vertrouwden politiebronnen toe aan de Indiase pers.

Meer concreet zou Raghavendra, de voorzitter van de fanclub van de acteur, de opdracht gekregen hebben om Renukaswamy op te sporen en weg te lokken. In een huurauto zou hij op 8 juni naar zijn idool gebracht worden voor een ontmoeting, maar in de plaats werd hij naar een opslagplaats gebracht die eigendom was van een andere fan. Dat hij er rond 19 uur toekwam en rond 3 uur weer vertrok, is te zien op camerabeelden. In de tussentijd zou de man om het leven gebracht zijn, na onder meer met stokken, staven en houten knuppels te zijn bewerkt. Nadien deed de acteur naar verluidt nog meerdere pogingen om de zaak in de doofpot te laten stoppen.

Volgens Ranganath Reddy, de advocaat van de acteur, heeft zijn cliënt de beschuldigingen tegen hem ontkend. “Het zijn niet meer dan verdachtmakingen op dit moment”, zei hij tegen BBC. “De politie heeft geen direct bewijs, het gaat om onrechtstreeks bewijs.” Dat zijn cliënt getrouwd was met Pavithra, wat hier en daar beweerd wordt, noemt hij een “flagrante leugen”.

Eerder gearresteerd

De Indiase pers heeft een flinke kluif aan de zaak. Zeker omdat de steracteur in september 2011 al eens 28 dagen in de gevangenis doorbracht op verdenking van slagen en verwondingen tegen zijn toenmalige vrouw.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiMmh0dHBzOi8vd3d3Lm5pZXV3c2JsYWQuYmUvY250L2RtZjIwMjQwNjIzXzkyNzM4NzQw0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿