'Pirates of the Caribbean'-acteur en surfer Tamayo Perry (49) overleden na haaienaanval - Gazet van Antwerpen - Crune Blogs

Latest

2024年6月24日月曜日

'Pirates of the Caribbean'-acteur en surfer Tamayo Perry (49) overleden na haaienaanval - Gazet van Antwerpen

© Fotomontage GVA

‘Pirates of the Caribbean’-acteur en gevierd surfer Tamayo Perry (49) is zondag overleden op Hawaii. De Britse krant ‘The Mirror’ meldt dat hij werd teruggevonden met verschillende haaienbeten nadat hij ging surfen.

De surfer speelde een kleine rol in Pirates of the Caribbean: On stranger tides, de vierde uit de filmreeks. Hij speelde daarin een van de bemanningsleden van kapitein Barbossa. Zondagmiddag werd hij dood teruggevonden. Hij was strandwacht op het Hawaïaanse eiland Goat Island, ook bekend als Mokuauia. Zondagmiddag ging hij even surfen als pauze tijdens dat werk, ook al werd het publiek gevraagd uit het water te blijven door de verhoogde signalisatie van haaien in de baai. Volgens The Mirror werd hij aan land gebracht op een jetski van de strandwacht met verschillende haaienbeten. Hij werd ter plekke doodverklaard.

“Tamayo Perry was een door iedereen geliefde strandwacht en een professionele surfer die over de hele wereld bekend was”, zei Kurt Lager in naam van de kustwacht waar Perry werkte. “Tamayo’s persoonlijkheid was aanstekelijk, en hoeveel mensen ook van hem hielden, hij hield meer van alle anderen. Ons medeleven gaat uit naar de familie van Tamayo en naar iedereen van de strandwacht. We vragen op dit moment om wat privacy voor zijn familie.”

Tamayo Perry stond gekend om de manier waarop hij door tunnelvormige golven surfte. Naast zijn kleine rol in Pirates of the Carribean was hij ook te zien in Lost en Hawaii Five-O.

(AVH)

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiK2h0dHBzOi8vd3d3Lmd2YS5iZS9jbnQvZG1mMjAyNDA2MjRfOTM1MTMxNDbSAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿