Parkings Graspop blijven heel weekend gesloten, programma vanavond afgelast - De Morgen - Crune Blogs

Latest

2024年6月20日木曜日

Parkings Graspop blijven heel weekend gesloten, programma vanavond afgelast - De Morgen

Woensdag en ook het hele festivalweekend zullen festivalganger geen gebruik kunnen maken van de parkeerweiden op Graspop. Reden is het regenweer, daardoor zijn de parkeerterreinen onbruikbaar. Bezoekers worden opgeroepen om maximaal met het openbaar vervoer en/of de fiets te komen.

Eerder vandaag raakte bekend dat ook het hele feestprogramma op woensdag afgelast wordt. Het gaat over randactiviteiten zoals de Boneyard Pre-party hosted by Studio Brussel. De organisatie onderstreept dat ze de situatie op de voet volgt. “De programmatie van de andere festivaldagen komt niet in het gedrang”, luidt het optimistisch.

Wie genoodzaakt is om te overnachten in de omgeving van het festivalterrein, probeert best de camping Boneyard en Inferno te bereiken met het openbaar vervoer, aldus de organisatie.

Graspop is volledig uitverkocht. Onder meer Tool, Judas Priest, Bring Me the Horizon en Scorpions maken dit weekend de Stenehei in Dessel onveilig.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMid2h0dHBzOi8vd3d3LmRlbW9yZ2VuLmJlL3NuZWxuaWV1d3MvcGFya2luZ3MtZ3Jhc3BvcC1ibGlqdmVuLWhlZWwtd2Vla2VuZC1nZXNsb3Rlbi1wcm9ncmFtbWEtdmFuYXZvbmQtYWZnZWxhc3R-Yjg2ODg4ZDEv0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿