Tijdelijk iets beter weer, maar nieuwe neerslagzone nadert - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2024年6月19日水曜日

Tijdelijk iets beter weer, maar nieuwe neerslagzone nadert - VRT.be

Na de hevige regen van gisteren, lijkt het vandaag toch iets beter weer. Eerst zijn er nog vrij veel wolken in veel regio's, mogelijk valt er hier en daar wat lichte regen. Later krijgen we opklaringen met droog weer. De temperaturen liggen tussen 16 en 21 graden, meldt het KMI. Volgende week lijkt zelfs goed weer in het vooruitzicht.

Vanavond en in de eerste helft van de nacht blijft het droog met opklaringen. Later in de nacht neemt de bewolking toe en kunnen er wat buien vallen in het zuidwesten. De temperaturen dalen naar 9 tot 14 graden.

Morgen trekt de regen en onweer vanuit Frankrijk opnieuw over ons land. De neerslag kan soms zeer intens zijn met opnieuw kans op aanzienlijke neerslaghoeveelheden, lokaal meer dan 25 mm op 24 uur tijd. De maxima liggen tussen 17 en 24 graden. De wind waait eerst meestal matig en aan zee vaak vrij krachtig.

Vrijdag begint waarschijnlijk zwaarbewolkt met nog regen of lokaal intense buien. In de namiddag wordt het vanaf het westen droger en verschijnen er opklaringen. De maxima liggen tussen 16 en 21 graden. Er staat een meestal matige wind.

Zaterdag blijft het wisselend bewolkt met buien. De maxima liggen tussen 13 en 18 graden, bij een zwakke tot soms matige wind. Ook zondag krijgen we hetzelfde weerbeeld: wisselend tot zwaar bewolkt met plaatselijk een bui en temperaturen tussen 16 en 21 graden.

Volgende week lijkt er beter weer in het vooruitzicht.

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiNmh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyNC8wNi8xOS93ZWVyLW5lZXJzbGFnL9IBAA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿