Muzikant Dario G (53), bekend van iconische WK-hit, overleden - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2024年6月18日火曜日

Muzikant Dario G (53), bekend van iconische WK-hit, overleden - VRT.be

De Britse muzikant Paul Spencer, bekend als Dario G, is op 53-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn entourage op sociale media. Dario G werd in 1998 wereldberoemd met de iconische WK-hit 'Carnaval de Paris'. 

"Het is met groot verdriet dat we vandaag de dood van onze geliefde Paul Spencer aankondigen", klinkt het in een post op zijn officiële Instagramkanaal. "Hij was tot het einde positief, maar dit was een strijd die hij niet meer kon voeren". Bij de muzikant werd vorig jaar stadium 4 van rectumkanker vastgesteld.

Dario G was oorspronkelijk een duo, dat werd gevormd door Spencer en Scott Rosser. Later kwam een derde lid, Stephan Spencer, er nog bij. Het dancetrio kenmerkte de jaren negentig met verschillende nummers, zoals 'Sunchyme', 'Dream to me' en 'Voices'. Sinds 2002 ging Paul Spencer solo verder met het muziekproject.

Het meest iconische nummer van Dario G is 'Carnaval de Paris', dat gemaakt werd voor het WK voetbal van 1998 in Frankrijk. Het aanstekelijke deuntje van het nummer groeide uit tot een ware sporthymne.

Dario G - 'Carnaval De Paris':

Dario G - 'Sunchyme'

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiX2h0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyNC8wNi8xNy9tdXppa2FudC1kYXJpby1nLWJla2VuZC12YW4taWNvbmlzY2hlLXdrLWhpdC1vdmVybGVkZW4v0gEA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿