Prins Louis doet een dansje op het balkon - Blauw Bloed - Crune Blogs

Latest

2024年6月16日日曜日

Prins Louis doet een dansje op het balkon - Blauw Bloed

De jongste zoon van prins William en Catherine, de prinses van Wales, weet regelmatig de show te stelen bij officiële gelegenheden. Zo kwam de jonge prins tijdens de kroning van koning Charles volop in het nieuws door het trekken van gekke bekken. Dit jaar is de jonge prins dansend gespot op een balkon tijdens Trooping the Colour. Bekijk de lieve beelden hier!

Op zaterdag 15 juni is het Trooping the Colour, de officiële viering van de verjaardag van de vorst. Dit jaar wordt er uitgebreid stilgestaan bij de verjaardag van koning Charles. Ook Catherine, de prinses van Wales, maakt hier haar opwachting. Dit is haar eerste publieke optreden na haar kankerdiagnose.

Prins Louis danst tijdens militaire parade

Prins Louis zit aan het begin van Trooping the Colour samen met zijn moeder, broer George en zus Charlotte in de koets richting Horse Guards Parade, dé plek waar de militaire parade ieder jaar wordt gehouden. Eenmaal aangekomen, stapt prins Louis uit om vanaf het balkon naar de parade te kijken. Vanwege het slechte weer kunnen de prinses van Wales en haar drie kinderen onder een afdakje naar de parade kijken. En op dat balkon laat de jonge prins zijn danskunsten zien.

Tijdens de parade wordt namelijk muziek gespeeld en daar weet prins Louis wel raad mee. Op de beelden is te zien hoe de jonge prins op het ritme meedeint. Wat een leuke beelden!

Lees verder onder de post.

Beslagen ruiten? Geen probleem voor prinses Charlotte

Nog een leuk detail dat je misschien gemist hebt van Trooping the Colour 2024. Tijdens de rijtoer terug naar Buckingham Palace raken alle ruiten van de koets van de prinses van Wales en haar kinderen beslagen. Tot ongenoegen van prinses Charlotte die graag naar buiten wil kijken. Met haar handen zorgt ze ervoor dat ze naar buiten kan blijven kijken. Ook Catherine helpt een handje mee. Wat een enthousiasme!

Foto's: ANP / X @Telegraph

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiQGh0dHBzOi8vYmxhdXdibG9lZC5lby5ubC9yb3lhbHR5bmlldXdzL3ByaW5zLWxvdWlzLWRhbnNlbi1iYWxrb27SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿