"Gelukkige Vaderdag, papa": kinderen Britse kroonprins William en prinses Kate maken debuut op sociale media - VRT.be - Crune Blogs

Latest

2024年6月17日月曜日

"Gelukkige Vaderdag, papa": kinderen Britse kroonprins William en prinses Kate maken debuut op sociale media - VRT.be

Prins George, prinses Charlotte en prins Louis - de 3 kinderen van de Britse kroonprins William en zijn vrouw prinses Kate - hebben hun intrede op sociale media gemaakt. Ze wensen hun vader een gelukkige Vaderdag op het account van hun ouders.

In ons land werden vorig weekend een heleboel vaders in de bloemetjes gezet, aan de overkant van de Noordzee wordt Vaderdag vandaag gevierd. Ook de Britse kroonprins William krijgt een bedankje van zijn kroost. "We houden van je, papa. Gelukkige Vaderdag, G, C & L", klinkt het.

Bijgevoegd is een foto van prins William met prins George, prinses Charlotte en prins Louis aan zee. Het viertal werd vorige maand door prinses Kate op de gevoelige plaat vastgelegd tijdens een gezinsuitje naar de kust van Norfolk in het oosten van Engeland.

Koning Charles en wijlen prins Philip

Kroonprins William op zijn beurt erkent zijn vader, koning Charles, eveneens met een online bericht. "Gelukkige Vaderdag, pa. W", schrijft hij bij een foto van het tweetal. Op het portret zien we een jonge Charles met zijn bijna 2 jaar oude zoon in 1984. 

Wijlen prins Philip, de echtgenoot van de eveneens overleden Queen Elizabeth II, wordt ten slotte evenmin vergeten. Een zwart-witfilmpje op het account van de Koninklijke Familie toont een piepjonge Charles met zijn vader. "Aan alle vaders, en aan iedereen die vandaag misschien een ouder moet missen, een ontspannen Vaderdag gewenst."

Adblock test (Why?)

続きを読みます https://news.google.com/rss/articles/CBMiTGh0dHBzOi8vd3d3LnZydC5iZS92cnRud3MvbmwvMjAyNC8wNi8xNi92YWRlcmRhZy1icml0c2Uta29uaW5rbGlqa2UtZmFtaWxpZS_SAQA?oc=5

0 件のコメント:

コメントを投稿